» Produktserier » Sortimentsæsker » Assorter 
Assorter
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

  

Assorter sortimentsæsker

 

 

Assorter sortimentsæsker er en serie af handy æsker, der er nemme at have med sig overalt. Med æskernes praktiske ruminddeling kan indhold sorteres og opbevares på et minimum af plads. 

 

Assorter-serien består af 12 æsker i forskellige højder, bredder og dybder. Bunden er fremstillet af det robuste plastmateriale polypropylen, og låget er udført i gennemsigtig plast, så indholdet let kan identificeres.

 

Fortil er æskerne forsynet med skydelås, som holder låget sikkert lukket, mens bagsiden er udstyret med kraftige udvendige hængsler, som gør æskerne ekstra robuste.

 

Æskerne findes i to varianter med enten faste rum, der dækker det basale behov for opbevaring, eller udtagelige indsatse, som giver stor fleksibilitet.

 

Vælg imellem Assorters med 7, 9, 12, 15, 18 eller 32 faste rum og Assorters med 15 eller 17 indsatse.

 

Desuden fås et udvalg af tomme Assorters i forskellige størrelser, som kan indrettes helt fra bunden ved hjælp af de forskellige indsatse i sortimentet.

 

De større Assorters er forsynet med håndtag, der gør dem lette at transportere.

 

Endvidere er udvalget af Assorters med udtagelige indsatse udstyret med U-profiler indvendigt i låget, som holder indholdet på plads under transporten.

 

Som tilbehør til Assorter-æskerne fås en bakke med et komplet udvalg af indsatse, så der frit kan indrettes funktionelle æskeløsninger til forskellige behov.

 

raacos HandyBox-system er designet til smart transport af Assorters. 

 

Systemet giver dig mulighed for at opbevare op til fire Assorters samlet på et minimum af plads.

 

Med HandyBoxen er det ingen sag at transportere alle fire Assorters på én gang – de kan bæres i én hånd.
 

raacos HandyBox system