» Produktserier » Bilindretning » Om raaco Bilindretning 
Om raaco Bilindretning
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 

raaco Bilindretning

raaco Bilindretning er et fleksibelt system, der er opbygget af moduler. 

 

Du kan vælge imellem henholdsvis standardmoduler, som dækker de fleste behov for opbevaring i det mobile værksted eller moduler, som er tilpasset elektrikeren eller VVS´eren. Endelig kan du også vælge at sammensætte dine helt egne moduler, som dækker netop dine behov.

 

Modulerne bygges op af gavle og hylder, som findes i mange forskellige bredder og højder. De er fremstillet af aluminium. Derefter indrettes de med skuffer, kasser og sortimentsæsker i slagfast plast.

 

Det brede tilbehørsprogram gør det muligt at tilpasse bilindretningen, så den passer til netop de emner, som du har brug for at opbevare, have overblik over og nemt få adgang til.

 

Du kan bl.a. få skillevægge og frontetiketter til opdeling og afmærkning af reolskuffer, clips til montering på hulpladerne til opbevaring af f.eks. dåser, kabel og vinkelsliber, indsatse til opdeling af aluskufferne og meget andet.

 

raaco Bilindretningssystem er sikkerhedstestet og godkendt af Dahl Engineering. Testen blev berigtiget af TÜV Rheinland, som er et internationalt anerkendt tysk test- og certificeringsselskab.

 

Vigtige argumenter for at vælge raaco Bilindretning er derfor:

 


  • Opbygget af moduler

  • Indretning efter behov

  • Slagfast holdbarhed

  • Overblik 

  • Lav vægt

  • Sikkerhedsgodkendt