» Produktserier » Sortimentsæsker » Boxxser 
Boxxser
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

  

Boxxser sortimentsæsker

 

 

Boxxser er et gennemført integreret æskesystem, som indfrier selv de mest kræsne krav til orden, overblik, individualitet og effektivitet. 

 

Boxxser-serien består af 6 forskellige æsker i 2 forskellige højder, fremstillet af slagfast, brudsikker polycarbonat – det stærkeste plastmateriale på markedet.

 

Æskerne er konstrueret med praktiske dobbeltvægge, der dels giver plads til sikkert beskyttede indvendige hængsler og dels efterlader æskerne med en flot finish.

 

Æskerne findes i både en tom udgave, som indrettes med udskiftelige indsatse helt fra bunden, og i en færdiglavet udgave med forskellige indsatse fra sortimentet.

 

Begge varianter er udstyret med rasterkryds i bunden, der sammen med O-profilerne i låget, fastholder indsatsene enkeltvis, så det ikke er nødvendigt at fylde æskerne helt. Samtidig sikrer det, at indholdet bliver på plads under transport.

 

På æskens forside findes to faste rum til midlertidig opbevaring af smådele, og det udskiftelige id-hjørne i tre forskellige farver giver mulighed for at mærke indholdet af, så det let kan identificeres.

 

Endelig er Boxxser forsynet med en ergonomisk lukke- og låsemekanisme, der gør det muligt at lukke æsken med én hånd og sikre, at indholdet bliver, hvor det skal.

 

Som tilbehør til Boxxser fås en bakke med et varieret udvalg af indsatse, så der kan indrettes et væld af funktionelle løsninger. 

 

Med en HandyBoxxser kan du opbevare 4 stk. Boxxser 55 5x5 på lidt plads og samtidig have nem adgang til indholdet. HandyBoxxser gver dig også mulighed for at transportere 4 stk. Boxxser med én hånd.

 

Boxxser-serien er beregnet til at opfylde de professionelle behov, der stilles af fagfolk, som arbejder i et industrielt miljø, og som gerne vil kunne opbevare og finde små genstande på en systematisk og effektiv måde.

  

 

 

  

     
1. Tag fat i håndtaget 2. Løft det opad. 3. Så er æsken sikkert lukket. Boxxser-serien består af seks forskellige æsker i to forskellige højder