» Produktserier » Værktøjskasser » Compact 
Compact
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 

Compact

 

 

Compact-serien består af syv forskellige ergonomiske værktøjskasser i kompakt letvægtskvalitet.

 

Trods sin lette vægt er Compact særdeles robust, eftersom den er fremstillet af plastmaterialet polypropylen, der tåler både slid, frost og de fleste kemikalier. 

 

I kraft af det funktionelle, kompakte design er Compact let at håndtere og have med sig overalt.

 

Den rummelige kasse er forsynet med et todelt låg, der åbnes, lukkes og låses ved hjælp af et langt, tværgående håndtag og en indvendig låsemekanisme. Det intelligente design sørger for, at låget lægger sig fladt ned langs siderne, når Compact åbnes, og dermed optager minimal plads. Det betyder, at Compact selv kan benyttes steder, hvor pladsen er trang.

 

Når Compact lukkes, kan håndtaget lægges ned og integreres fuldstændig i de praktiske fordybninger i låget, så værktøjskassen låses og let kan stables eller bruges som skammel. Håndtaget låser desuden, når det rejses lodret op, så værktøjskassen kan transporteres sikkert. Endelig giver det lange, ergonomiske håndtag mulighed for at kontrabalancere Compact ved ulige vægtfordeling.

 

I enderne er Compact forsynet med ekstra håndtag, der sikrer, at vægten kan fordeles i to hænder, hvis værktøjskassen er meget tung.

 

Bunden er udrustet med fødder, som beskytter underlaget, uanset hvor værktøjskassen placeres.

 

Indvendig er Compact udstyret med en udtagelig bakke med faste skillevægge og udskiftelige indsatse, som gør det nemt at arrangere skiftede opbevaringsløsninger til småting og tilbehør. Bakken har rasterkryds i bunden, der fastholder indsatsene enkeltvis, så det ikke er nødvendigt at fylde bakken helt op.

 

Med de større modeller af Compact – 37, 47, 50 og 62 – følger der også et sæt skillevægge, som muliggør opdeling af bunden i op til tre rum.

 

Compact 27, 47 og 62 har desuden praktiske skuffer indbygget i bunden, som kan indrettes fleksibelt med raaco-indsatse og anvendes til smådele.

 

Skufferne i Compact 62 er monteret på teleskopskinner med stopkant, der sikrer, at de ikke glider ud under transporten. Hjul og bærerem kan fås som tilbehør til de større Compact-modeller.