» Om raaco » Sponsorater » SkillsDenmark 
SkillsDenmark
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

  

 SkillsDenmark

 

 

 

   

 

WorldSkills 2013

Et hold talentfulde unge erhvervsuddannede rejser 2.-7. juli til Leipzig for at repræsentere Danmark og deres fag ved WorldSkills - VM i håndværk. 

 

17 danske unge er udtaget til at deltage i verdensmesterskabet for erhvervsuddannelser, og de er alle i fuld gang med deres træning for at være i super skarp form til mesterskabet, hvor de skal kæmpe mod verdenseliten inden for hver deres felt.

 

Der er tilmeldt 1.000 deltagere, og man forventer ca. 200.000 besøgende ved konkurrencen.

 

WorldSkills finder sted hvert andet år. Senest var WorldSkills 2011 i London, her fik det danske hold to guldmedajler, en sølvmedajle og fem medallions of excellence.

 

raaco ønsker det dansk hold held og lykke.

 

 

 

SkillsDenmark

SkillsDenmark er en nonprofit organisation, der blev stiftet i 1997 af fem faglige udvalg.

 

Organisationen arbejder for at højne og fremme de danske erhvervsuddannelsers image og status. Det gør den ved via konkurrencer at tilskynde unge mennesker, deres undervisere og arbejdsgivere til at opnå den højeste erhvervskompetence inden for deres faglige område.

 

SkillsDenmark arrangerer et årligt Danmarksmesterskab for erhvervsuddannelser - DM i Skills - og sender desuden unge deltagere til WordSkills og EuroSkills.

 

raaco er hovedsponsor for SkillsDenmark.

 

 


Vision
SkillsDenmarks vision er at sikre, at Danmark har en stor og dygtig erhvervsfaglig arbejdsstyrke, der skærper Danmarks position i den globale økonomi.

 

Mission
SkillsDenmarks mission er at styrke det gode håndværk og fremme eleverne på erhvervsuddannelsernes ekspertise og faglige stolthed.

 

SkillsDenmark vil gennem nationale og internationale konkurrencer motivere eleverne på erhvervsuddannelserne til at være blandt de bedste inden for deres felt og give dem en god platform for at opbygge et fagligt netværk blandt både danske og udenlandske kollegaer.

 

Derudover er det SkillsDenmarks mission at øge interessen for erhvervsuddannelserne og sørge for, at folkeskoleelever, forældre, lærere og UU-vejledere får et godt kendskab til erhvervsuddannelsernes mange muligheder.

 

SkillsDenmarks Danmarksmesterskab og deltagelsen i de internationale konkurrencer skal desuden styrke samarbejdet mellem erhvervsuddannelser og erhvervslivet.

 

Læs mere om SkillsDenmark her: ww.skillsdenmark.dk