» Produktserier » Skuffereoler 
Skuffereoler
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 

Skuffereoler

 

 

Stor anvendelighed, makismalt overblik og let tilgængelighed på et minimum af plads – det er, hvad du får med raacos skuffereolserie.

 

Trods den enkle udformning er skuffereolerne særdeles funktionelle og kan rumme store mængder smådele. Det gør reolerne til et godt valg, når du lægger vægt på at udnytte pladsen optimalt. 

 

Skuffereol-serien består af reoler i tre højder, to dybder og med fem forskellige skuffestørrelser. Med det modulære design har alle skuffereolerne samme bredde, så de uden videre kan kombineres til større systemer.

 

Reolerne er udført i lakeret stål og har skuffer af slidstærkt, transparent plast, som muliggør identificering af indholdet. Ved behov for ekstra tydelig afmærkning af indholdet kan sortimentets udskiftelige, smudsafvisende etiketter anvendes på skuffernes front.

 

Det brede håndtag gør det nemt at trække skufferne ud og få adgang til indholdet. Skufferne er i øvrigt forsynet med en praktisk stopkant, så de ikke glider ud af reolen. Endelig kan skufferne inddeles i op til 16 mindre rum ved hjælp af flytbare skillevægge, hvorved der kan indrettes mange små rum på meget lidt plads.

 

Med det modulære reolsystem er det ikke bare en smal sag at sammensætte en løsning, der fungerer. Skulle dit opbevaringsbehov ændre sig gennem tiden, kan du nemt supplere med ekstra moduler. Det giver din løsning en lang levetid.

 

Montér skuffereolerne på enten drejetårn, stativ eller væg, og få den ønskede grad af overblik, pladsbesparelse, mobilitet og tilgængelighed.

 

Som en ekstra funktionel finesse kan stativet påmonteres praktiske gummihjul med bremser og håndtag, så det let kan flyttes efter behov. 
 

 

 

 

Drejetårn