» Produktserier » Bilindretning » Om raaco Bilindretning » Tilbehør 
Tilbehør
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 

Stort tilbehørsprogram 

 

Systemer skaber orden og overblik. Men kravene til orden er individuelle. Derfor skal løsningerne til opbevaring både have systematik og valgmuligheder. Med raacos store tilbehørsprogram til bilindretning har du mulighed for at indrette reolerne og bilen til netop dit behov.

 

 

Tilbehør i aluminium: 

Som tilbehør til modulerne fås bl.a. skilleplader til kabler, som monteres i bunden af reolen. På den måde er det nemt at holde styr på kabelrullerne.

 

Har du behov for at lukke af til de ting, som du opbevarer under reolen, kan du vælge en frontlåge, som nemt åbnes og lukkes igen med én hånd.

 

Aluskufferne kan inddeles ved hjælp  af skillevægge, så der holdes styr på indholdet. Du sikrer dig dermed også, at tingene bliver, hvor de skal under kørsel.

 

Dertil kommer specialtilbehøret, som omfatter skruestikholder, stigeholder, papir/mappeholder og meget andet.

 


 

 

 

 

 

Tilbehør i plast:

Reolskufferne kan inddeles med 3 typer skillevægge, og fronten med skriveplads gør, at du altid ved, hvor du kan finde dine ting.

 

Med en raaco HandyBox er det muligt at opbevare 4 stk. Assorter sortimentsæsker på minimal plads og samtidig have nem adgang til indholdet. Og så kan du let bære alle 4 sortimentsæsker med én hånd, når du skal have dem med ud på en arbejdsopgave.

 

Tilbehørsprogrammet består desuden af Boxxser sortimentsæsker med indsatse til opbevaring af søm, skruer og andet tilbehør, som følger dig gennem arbejdsdagen.

 

Til aluskufferne fås et skuffekit bestående af indsatse i forskellige størrelser. Indsatsene er særdeles robuste og tåler en lang række kemikalier. Indsatsene kan tages op, så det er nemt at få indholdet ud.

 

 

 

Lys:

LED skinner - belysning til raaco Bilindretning.

 

raacos LED skinner har en levetid på 30.000 lys timer. De har minimalt strømforbrug, hvilket både gør dem billige i brug og mindsker risikoen for afladning af batteriet. F.eks. har 1000 mm LED skinne en brændetid på ca. 320 timer på alm. bilbatteri. Men samtidig giver de et kraftigt lys, så du nemt kan finde dine ting i bilen.
 

LED skinnerne er slagfaste og vandtætte, så de er ikke følsomme over for frost, temperatursvingninger, rystelser og fugt.

 

Der medfølger bøjler til montering i loftet, og de er nemme at montere i den eksisterende lyskilde i bilens tag.

 

Led skinnerne er IP 65, med undtagelse af ledning og stik. 
 

 

 

Værktøjskroge:

raacos SuperClip system består af hulplader til montering på reolgavlene eller kabinevæggen samt en bred serie af kroge og holdere, som gør det muligt at opbevare værktøj, tilbehør og lignende effektivt - det vil sige med overblik og nem adgang.
 

De smarte clips er produceret i slidstærkt polyacetal og galvaniseret stål og har en stor bæreevne.

 

raacoFix værktøjskassetter med det patenterede system af tunger i TPE-gummi holder altid værktøjet sikkert på plads - også selvom bilen kører over bump eller laver hårde opbremsninger. Det gælder uanset værktøjets størrelse, og om det er skarpt. Det er samtidig godt beskyttet. Du finder hurtigt det værktøj, du skal bruge og sætter det nemt på plads igen.

 

Clipsene kan placeres overalt i hulpladerne, fastgøres uden brug af værktøj med blot et enkelt tryk - og flyttes igen ligeså let.