» Produktserier » Værktøjskufferter » ToolCase 
ToolCase
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

  

ToolCase - mere end bare en servicekuffert

 

En bæredygtig løsning helt i front
raacos splinternye ToolCase er mere end bare en servicekuffert – den er en helt ny måde at tænke velorganiseret opbevaring af værktøj på. Med raaco ToolCase får du fremragende kvalitet fra ende til anden. Kombinationen af nye principper for design og konstruktion, udsøgte materialer, gennemtænkt funktionalitet og æstetisk design sikrer dig en bæredygtig løsning, der er helt i front.

 

Pakket og klar på et øjeblik
raaco ToolCase er en fleksibel kuffert, der giver dig frihed til at indrette netop den løsning, der fungerer bedst for dig – dag efter dag. Med raaco ToolCase er værktøjet altid pakket og klar, så du kan løse dine arbejdsopgaver hurtigt og effektivt til hver en tid.

 

Altid det rette lige ved hånden
Ud over de forskellige indretningsmuligheder får du med raaco ToolCase også en virkelig robust opbevaringsløsning med et væld af praktiske funktioner. raaco ToolCase er skabt til langvarigt brug og kan løbende tilpasses dit aktuelle behov med vores store sortiment i tilbehør. Dermed kan du skabe funktionelle løsninger, som sikrer, at du altid har det rette værktøj og tilbehør lige ved hånden.


Solid, stabil og sikker
Udvendig er raaco ToolCase forsynet med en 3,5 mm tyk, ridsefast ABS-skal, der styrker og beskytter både den og indholdet. Solide alurammer stabiliserer og forstærker kufferten og gør den ekstremt holdbar. Rammerne har hængsler og dobbelte nøglelåse integreret, så indholdet kan opbevares og transporteres sikkert. Det ekstra store håndtag med bærevenligt greb giver god komfort og gør det nemt at få ordentligt fat, mens de skrå hjørner gør kufferten modstandsdygtig i tilfælde af kraftige slag. De høje fødder, som er fremstillet af PE-materiale og monteret på bundrammen, beskytter både underlaget, når kufferten stilles, og hængslerne mod stød.

 

Praktisk indretning giver godt overblik
Indvendig er raaco ToolCase forsynet med førsteklasses gasdæmpere, der gør den nem og sikker at åbne og lukke. Kufferten er desuden udstyret med værktøjstavler, to udskiftelige og en fast. De udskiftelige værktøjstavler, der er monteret i låget, åbner i en 30 graders vinkel, så det er nemt at få overblik og adgang til indholdet. De to værktøjstavler kan let tages ud og erstattes med tilsvarende eller nye varianter. Den nederste, faste værktøjstavle ligger ned, når kufferten åbnes, og lukker det nederste rum af, så indholdet bliver, hvor det skal. Værktøjstavlen er forsynet med en drejelås, der holder den lukket, når kufferten transporteres. Ønskes der adgang til det nederste rum, drejes der blot på låsen, hvorefter værktøjstavlen løftes op og fæstnes med velcrostroppen, så der er fri adgang til indholdet.


Kombiner værktøjstavler på kryds og tværs
raacos værktøjstavler fås i både enkelt- og dobbeltudgaver og findes i forskellige varianter, som kan kombineres på kryds og tværs af de forskellige modeller: Værktøjstavler med fleksible Open Fix værktøjsholdere, der er åbne i bunden, gør det nemt at finde det, man skal bruge, mens værktøjstavler med åbne kvalitetselastikker sikrer langtidsholdbar elasticitet og strækevne. Med begge typer værktøjstavler opnås der en hidtil uset grad af fleksibilitet og overskuelighed, som gør det muligt at opbevare mange forskellige former for værktøj sikkert.

 

Hold styr på smådelene
I bunden af raaco ToolCase findes en praktisk bakke til opbevaring af småting og tilbehør. Bakken kan opdeles i flere små rum efter behov ved hjælp af raacos udskiftelige indsatse eller skillevægge. Dermed kan indholdet sorteres, så der er nem adgang til alt. Bunden er endvidere udstyret med rasterkryds, der holder indsatsene på plads under transporten.


Mange forskellige modeller
raaco ToolCase System fås i størrelse L og XL. Vælg imellem mange forskellige modeller i tre forskellige kvaliteter: Basic, Premium og Superior. Basic-modellerne er forsynet med en solid aluramme, mens Premium-modellerne har dobbelt aluramme og dermed øget afstivning og holdbarhed. Endelig er Superior-modellerne udstyret med tredobbelt aluramme, der giver dem maksimal afstivning og holdbarhed. Modellerne Premium og Superior fås i øvrigt med Open Fix. Desuden fås modellerne Premium XL og Superior XL i en praktisk trolley-udgave med støjdæmpende gummihjul og 4-leds teleskop håndtag (110 cm), der sørger for diskret, bekvem og sikker transport. Basic-modellerne har en maksimal bæreevne på 25 kg, mens Premium-modellerne har en maksimal bæreevne på 35 kg og Superior-modellerne 45 kg. 

 

Dansk design, når det er bedst
raaco ToolCase er dansk design, når det er bedst. Alle materialer er udvalgt med henblik på at understøtte funktionaliteten og gøre servicekufferten til en praktisk ledsager i det daglige, såvel indendørs som udendørs. Kufferten er produceret i Danmark, samlet i hånden og fremstillet af langtidsholdbare, miljøvenlige materialer, der er lette at skille ad og genanvende. Desuden kan alle dele skiftes ud, så går noget itu, erstattes det blot, og raaco ToolCase er så god som ny. Derved forlænges dens levetid – til gavn for både pengepungen og miljøet.