» Produktserier » Værktøjskroge 
Værktøjskroge
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 

Værktøjskroge

 

 

Fuldt overblik og stor fleksibilitet.


Det er vigtigt for effektiviteten, at du har fuldt overblik over dine arbejdsredskaber. Med raacos Super-Clip-system kan du indrette et væld af overskuelige opbevaringsløsninger til værktøj, tilbehør og meget mere, så du altid har nem adgang til alt, mens du arbejder. 

 

Super-Clip kan tilpasses såvel individuelle ønsker som skiftende arbejdsopgaver. Det giver dig mulighed for at skabe en velegnet løsning på ethvert behov. Montér de ønskede clips, lige hvor du vil, og flyt rundt igen så let som ingenting.


Du kan vælge imellem væg-ophængte og fritstående Super-Clip-systemer. De vægophængte systemer kan udbygges i vandrette og lodrette serier, mens de fritstående systemer kan gøres mobile med hjul og håndtag.

 

De praktiske clips er produceret af slidstærk polyacetal og galvaniseret stål, som giver dem en stor bæreevne. Clipsene kan placeres overalt i hulpladen, fastgøres uden brug af værktøj med blot et enkelt tryk – og flyttes igen ligeså let. Vælg imellem enkeltkroge, dobbeltkroge, vinkelkroge, hammerholdere, tangholdere, fjederklemmer, rørholdere, plastbokse, boremaskineholdere, gaffelnøgleholdere, borholdere, dåse- og oliekandeholdere og vinkelsliberholdere.

 

Super-Clip-systemet kan i øvrigt kombineres med raacos lagerkasser, så der opnås fuld fleksibilitet.