» Om raaco » Sponsorater » WWF 
WWF
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 

raaco støtter WWF

 

 

 

  

Klik for at download pdf fil med diplomet

 

 

 

Som firmasponsor for WWF er vi med til at sikre et bedre klima og miljø for verdens natur, dyr og mennesker - og dermed at sikre vore efterkommere en levende verden nu og i fremtiden.

 

 

Det gør WWF

 

En levende verden
Verden over er naturen og miljøet under pres. Regnskove ryddes, havene tømmes for fisk og udledningen af drivhusgasser truer med at vende op og ned på vores klima. En lang række af verdens unikke naturområder og arter er truede som følge af presset på naturressourcerne. Ødelæggelserne af naturen og miljøet går navnlig ud over de millioner af fattige mennesker i verden, der er afhængige af naturen.

 

WWF Verdensnaturfonden arbejder for at sikre naturen og miljøet i hele verden. Målet er at bevare naturen og miljøet, samtidig med at verdens fattige får en bedre levestandard.


Skæv fordeling af Jordens ressourcer
Som verden er skruet sammen i dag bruger mennesker hvert år ca. 25 % flere af naturens ressourcer end Jorden kan nå at genskabe. Overforbruget er et kolossalt problem, for det betyder at Jordens klima kommer i ubalance, fiskebestande kollapser og regnskove fældes for at give plads til landbrug og plantager.

Jordens ressourcer er ulige fordelt. Den rigeste femtedel af verdens befolkning lægger beslag på hele fire femtedele af Jordens ressourcer.  Den vestlige verden har sat sig så tungt på klodens naturressourcer, at der ikke er ’plads’ til, at verdens fattige øger deres forbrug og levestandard.

 

WWF Verdensnaturfonden arbejder for at skabe en udvikling, som både giver plads til verdens unikke natur, som sikrer at verdens naturressourcer bruges på en hensigtsmæssig måde, og som sikrer os et sundt miljø nu og i fremtiden.

 

Læs mere om WWF.